У квітні в Академії відбулося декілька лекцій від міжнародних експертів з фінансів

Фахівці з Італії, Британії та Німеччини провели лекції та семінари для слухачів навчального курсу «Фінансовий сектор ЄС як рушій сталого розвитку: європейська інтеграція, реформи, перспективи мережевої економіки».

Навчальний курс, розроблений міжнародною командою викладачів, розпочався у лютому втретє в рамках однойменного проекту Модуль Жана Моне грантової програми європейського союзу «ЕРАЗМУС+».

Проф. Джільберто Марзано провів скайп-лекцію на тему «Використання ESG методики (екологічні, соціальні та управлінські аспекти) фінансовими установами ЄС». Експерт в галузях соціальних інновацій, сталого розвитку, інформатики та соціальної антропології Джільберто Марзано є президентом приватного науково-дослідного інституту «Екоінстітуто -дель-Фріулі-Венеція-Джулія (Італія), що спеціалізується на сталому розвитку.

Лекцію «Фінансові послуги для мережевої економіки: забезпечення інфраструктури, сталі процеси та європейська політика» прочитав по скайпу проф. Євген Козловський (Британія), член Британської ради вищої освіти, директор Лондонського Центру Європейської стратегії, експерт з е- фінансів, мережевої економіки та міжнародних фінансів.

Проф. Томас Буркхардт, завідувач кафедри фінансів Університету Кобленц-Ландау (Німеччина), експерт в галузі соціально-відповідальних інвестицій, ефінансів, оцінки ризиків та фінансових послуг провів для студентів семінар на тему «Європейський ринок соціально-відповідальних інвестицій (SRI): можливості для підвищення стійкості фінансового сектора».

Завершальним етапом навчального курсу стане підсумковий іспит, який передбачає підготовку проектних командних робіт.