Обговорюємо дорожню карту розвитку сектору туризму в Україні

26 листопада в готельному комплексі «Ramada Encore Hotel Kyiv» відбувся міжнародний стратегічний форум «Конкурентоспроможний туристичний сектор України – шлях вперед», ініційований Європейським банком реконструкції та розвитку і Національною туристичною організацією України.

Форум зібрав представників провідних туроператорів, транспортних компаній, готельного сектору, державних органів управління і науковців.

Відкрили форум Маріна Петрова  – заступник Директора ЄБРР в Україні та Сімоне Раудіно – координатор сектору «Економіка, торгівля та міжнародне співробітництво» представництва Європейського Союзу в Україні.

Фахівці міжнародної консалтингової організації Hotel and Destination Consulting (Хорватія) презентовали Дорожню карту розвитку сектору туризму в Україні.

В рамках форуму відбулася низка панельних дискусій, присвячених розвитку туризму взагалі, а також – його важливих секторів: інфраструктури, туристичного продукту та туристичних дестинацій. Було піднято багато важливих питань, отримано багато цікавої інформації.

Від Академії праці, соціальних відносин і туризму в роботі форуму взяла участь завідувач кафедри спеціальних туристичних дисциплін Т.Г.Сокол.