Круглий стіл: стандарти місцевого самоврядування

7 грудня 2016 року в Академії відбувся Круглий стіл на тему «Місцеве самоврядування: міжнародні стандарти та їх відображення в національному законодавстві», приурочений до Дня місцевого самоврядування.



Учасниками наукового заходу стали провідні вітчизняні науковці у галузі муніципального права, правозахисники територіальних громад, представники громадськості та розробники законодавства України про місцеве самоврядування. 

Організатори Круглого столу - кафедра конституційного, адміністративного та господарського права - висловили вдячність ректору Академії Буяшенко В.В., декану юридичного факультету Мельнику О.М. та професору кафедри Кравченку В.В. за допомогу в організації та проведенні заходу. Теплий прийом гостей в Академії став запорукою подальшої співпраці з педставниками провідних установ та організацій на наукових форумах.



З результатами роботи Круглого столу можна ознайомитися в останньому номері періодичного наукового видання "Вісник АПСВТ" за 2016 рік 

Результати Круглого столу «Місцеве самоврядування: міжнародні стандарти та їх відображення в національному законодавстві» (Вісник АПСВТ, 2016, №3-4) 

Програма Круглого столу «Місцеве самоврядування: міжнародні стандарти та їх відображення в національному законодавстві»