Запрошуємо до навчання за новою унікальною програмою підготовки магістрів «МЕНЕДЖМЕНТ ЕНОГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ»

Вперше в Україні в Академії праці, соціальних відносин і туризму започаткована спеціальність за програмою підготовки магістрів «Менеджмент еногастрономічного туризму»*.

Еногастрономічного туризм - це нова філософія подорожей, яка відкриває мандрівникові країну через її традиційну кухню та вина. Такий туризм є популярним і розвиненим в усіх країнах світу з давніми традиціями виноробства.

Еногастрономічний туризм є одним із найперспективніших напрямів розвитку ринку туристичних послуг в Україні. Чимало її регіонів мають великі можливості та ресурси для організації тематичних турів, пов'язаних з культурою вирощування винограду, виробництвом вина та його вживанням, а також вживанням страв національної кухні.

Як закохати туриста в нашу країну? Як організувати його подорож, зорієнтувати, допомогти у виборі? Випускники магістратури Академії праці, соціальних відносин і туризму матимуть відповіді на ці питання та зможуть професійно працювати у новій перспективній галузі туризму.

*Освітню програму підготовки магістрів «Менеджмент еногастрономічного туризму» розроблено Академією праці, соціальних відносин і туризму та Першою в Україні Школою сомельє «Майстер-клас». Підготовку магістрів за спеціальністю "Менеджмент" здійснює Кафедра економіки підприємства та менеджменту Факультету економіки, соціальних технологій та туризму АПСВТ.

Уся інформація щодо вступу на програми магістра на сайті АПСВТ