Науково-практична конференція «Актуальні питання туризмології та туристичної практики»

В Академії відбулася науково-практична конференція «Актуальні питання туризмології та туристичної практики», присвячена 25-річчю Інституту туризму Федерації профспілок України.

18 квітня 2019 року в Академії праці, соціальних відносин і туризму відбулася науково-практична конференція «Актуальні питання туризмології та туристичної практики». Конференція була присвячена 25-річчю Інституту туризму Федерації профспілок України, який отримав ліцензію на провадження освітньої діяльності з підготовки менеджерів туризму 30 червня 1994 року. До участі в науковому заході були запрошені представники туристичних організацій, науковці, учасники громадських організацій, викладачі, аспіранти і студенти ЗВО туристичного спрямування, а також усі, хто цікавиться питаннями розвитку туризму, туристичної науки та освіти в Україні. В рамках конференції працювали дві секції – Секція 1 (педагоги та практики туризму) і Секція 2 (студентська).

На пленарному засіданні, яке відкрила вітальним словом проректор з наукової роботи Академії Тетяна Валеріївна Семигіна, виступили провідний фахівець туристичної науки і освіти, зав. кафедри туризму Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка Ольга Олександрівна Любіцева і керівник відділу маркетингу і розвитку туризму, практик туризму Андрій Олексійович Шинкарьов, випускник Інституту туризму. Їх виступи одразу поклали початок цікавій дискусії, яка продовжилася під час роботи секцій – яких фахівців готувати і як. Прозвучало багато цікавих думок як з боку викладачів кафедри спеціальних туристичних дисциплін Академії, та і гостей – провідних науковців і викладачів київських ЗВО, практиків сфери туризму і гостинності і студентів. Це була зустріч однодумців, тому спілкування продовжилося і після офіційного завершення конференції.

За пропозицією зав.кафедри спецтурдисциплін Тетяни Георгіївни Сокол наступна зустріч має відбутися на екскурсії до Софії Київської, куди ми гостинно запросили колег.

МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЇ

ПРОГРАМА науково-практичної конференції «Актуальні питання туризмології та туристичної практики»

ЗБІРНИК ТЕЗ науково-практичної конференції «Актуальні питання туризмології та туристичної практики»

Більше фото